Boligstyling

 
 
 

June.k jobber med innvendig arkitektur og designtjenester innenfor bolig, hytte, butikk/ showroom og styling av bolig før salg. Jeg tilbyr faglig veiledning og utformer spesialdesignede løsninger på ulike nivåer. Innlevelse, forståelse og samspill med oppdragsgiver og brukere er det vesentlige og styrende i ethvert prosjekt og i en hver oppgave. 

Ved boligstyling før salg, er det ulike måter å gjøre dette på:

Light styling

Jeg tar en konsultasjon av boligen sammen med eier/ megler. Og gir veiledning med tips underveis. Vi avslutter med en gjennomgang av hva som bør gjøres/ endres. Her tilføres ikke boligen noe.

Det settes av inntil 2 timer.

Om man starter med en Light styling, kan denne enkelt oppgraderes til en Medium styling underveis om man ser behovet for dette.

Fra kr 1 900,- inkl. mva.

Medium styling

Om boligen har møbler, men mangler interiørdekor som lamper, planter, bilder, puter og lignende er dette løsningen. Stue og kjøkken telles som ett rom. Rom etter disse regnes som ekstra.

Det kan også være greit å ha en Light styling i forkant av en Medium styling, om man er usikker på hvordan man skal klargjøre før en styling.

Fra kr 3 500,- inkl. mva. fra det første rommet, og kr 1 500,- inkl. mva. per rom ekstra.

Full styling

Om boligen står helt uten møbler, trengs en fullstendig styling. I så tilfelle vil jeg anbefale å style opp stue/ kjøkken pluss hoved soverom.

Om det må brukes lastebil for å frakte møbler, kommer her ett tillegg på kr 800,- inkl. mva.

Prisene inkluderer leie av møbler og interiør brukt under stylingen i inntil 4 uker. Jeg tilpasser møbler og interiør etter boligen.

Jeg samarbeider med både megler og fotograf så alt tilpasses i forhold til fotografering dagen etter styling av boligen, så man får maks utbytte av de fire ukene stylingen står.

Fra kr 10 500,- inkl. mva. (stue/ kjøkken), og kr 2 500,- inkl. mva. per rom ekstra.